Telefon
WhatsApp
Tuğra Partisi, Doğu ve Güneydoğuda İktidar Partisi gibi karşılandı.
zemedya
7 Mayıs da Doğu ve Güneydoğu ziyaretleri ve kongreler gerçekleştiren Tuğra Partisi Genel Başkanı Sn Hatice ÇELİK İLKÖZEN hanımın daveti üzerine Gazeteci olarak Sn Genel Başkana eşlik ettim.
Ben Zekayi DURAK olarak. Kendi gözlemimdir.
 
Öncelikle Sn İLKÖZEN kimdir.
2236fd98-560f-4c16-bb4d-d09aab07e3a4
Psikolog ve iyi bir gözlemci diyebilirim. Kriz yönetimi, sevk ve idare şeklide takdire şayandır.
İlk gittiğimiz şehir Erzurum. Bizi karşılayan ise Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretlerinin torunlarından olan Fatih beydir.
 
Fatih beyin. Sn Genel Başkan Hatice Çelik İLKÖZEN Hanımefendiye saygısı, sevgisi ve alakası oldukça güven veren davranışı şüphesiz takdir toplamıştır.
 
İkinci Vilayetimiz ve kongre yapılacak il ise Ahmeti Hani Hazretlerinin diyarı Ağrı ilimizdi.
Tüm bu ziyaretler ve Sehayat esnasında aracımızda olanlar ise Genel Başkan Sn Hatice Çelik İLKÖZEN, Genel Başkan Vekili Sn Mustafa SAKARYA ve Genel Başkan Vekili Sn Ömer Faruk OCAKZADE ve ben deniz bu seyahati gerçekleştirdik.
1
 
Ağrı Vilayetimizde bizleri Ağrı İl Başkanı Sn Mehmet SAKARYA bey karşıladı. o gün gece Ağrıda olamamıza rağmen İl Başkanı bizler için yoğun hazırlıkta bulunmuş ve evinde bizi tam iki gün misafir etti. Sn İl Başkanı ve Sevgili eşlerine evlatlarına misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Tabii Doğu halkımızın misafirperverliği hepimizce bilinmektedir.
2
7 Mayıs 2022 Cumartesi günü Ağrıda gerçekleşen Tuğra Partisi Kongresi Ağrı halkının yoğun katılımıyla gerçekleşmiş olup halkın ilgisi ve şaşkınlığı ise yüz ifadelerinden okunuyordu. Peki neden şaşkınlardı?
Karşılarında Genel Başkan olarak bir hanımefendi vardı ve tesettürlü idi.
 
4
Tabi entelektüel birikimi ile her hangi bir partiye tek kelam etmeden kendi projelerini anlatmış olması halkın takdirine mazhar olmasına yeterli bir sebebti.
Bunu nereden anlıyorum. Program sonrası Ağrı halkının yanıma gelerek bunları bizzat kendilerinin ifade etmesi aslında Halkımızın Mevcut siyasi partilerin birbirlerine karşı sert tavır takınmasından duydukları rahatsızlığın bir göstergesidir.
33
 
Ağrı İl Başkanı mevcut 6 ilçedede teşkilatlanmış. Ve o ilçelerinde İLÇE Başkanlarınında katılması ile adete Ağrıda Tuğra Partisi rüzgarları esmişti. Ağrı İl Başkanı ve İlçe Başkanları son derece profesyonelce hazırlanmış ve Genel Başkanları Olan Sn Hatice Çelik İLKÖZEN hanımefendiyi hakkettiği gibi karşılamışlardı.
5
 
Tabi bizati şahsıma da gösterdikleri yakın ve samimi davranışları için bende kendi adıma İl Başkanına ve İlçe Başkanlarına teşekkür ederim.
Üçüncü Vilayetimiz ise Şanlı Urfa
6 (1)
Şanlı Urfa ise farklı bir hazırlık içine girmiş Sn Genel Başkanın ve bizlerinde içinde olduğu aracı kalabalık bir konvoyla karşıladılar. Her araçta genç arkadaşlar. Ellerinde cep telefonları ile farklı açılardan çekim yapıyorlardı.
Yaklaşık 60 araçla Şanlı Urfa İl Başkanlığı tarafından tertip edilen etkinlik alanına girdik ve tüm halk bizleri orada karşıladılar. Genel Başkan Sn İLKÖZEN'E son derece ilgi ve alaka vardı. Özellikle katılımcılardan bayanların çoğunlukta olması dikkatimi çekti.
7
Sebebini bilmiyordum ama Sn Genel Başkan konuşmaya başlayınca salonda hanımları alkış seside yükseldi
Genel başkan konuşmasında şunu söylemişti. Biz kadınlar anayız siz erkekler ise babasınız siz hep dağıtır biz ise hep toparlarız siz erkekler az şöyle durun sıra biz kadınlarda demişti. İşte o an anladım neden kadınlar salonda çoğunluktaydı.
8
 
Urfa İl Başkanı Sn Mehmet KADİR bey ve İlçe teşkilatlarında Genel Başkanı Laik olduğu gibi ağırlamışlardı. İl Başkanı Sn Mehmet KADİR Bey o gün akşam bizleri evinde misafir etti. Sn İl Başkanı ve Sevgili eşlerine ve evlatlarına teşekkür ederim.
10
 
Dördüncü Vilayetimiz İse Adana idi.
Adana İl Başkanı Sn Gökhan DÜNDAR Bey ve İlçe başkanları bizleri karşıladı.
11
Adana İl Başkanı ve İlçe Başkanları Adana'daki Tuğra Partisi çalışmaları ile ilgili Genel Başkan Hatice Çelik İLKÖZEN Hanıma bilgi verdiler.
12
 
Adana İl Başkanımız ve İlçe Başkanlarına misafirperverlikleri için kendi adıma teşekkür ederim.
Zekayi DURAK
ZEMEDYA

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

inci

Bakirköy Nöbetçi Eczaneler

medya
medya

E-Bülten Aboneliği