Telefon
WhatsApp
RAMAZAN KURTOĞLU:
zemedya

Oylum Talu'nun sunduğu Burası Haftasonu programına Yazar Dr. Ramazan Kurtoğlu konuk oldu. Dr. Ramazan Kurtğlu programda önemli konulara açıklık getirdi.

Kurtoğlu, "Önümüzdeki elli yılın en önemli savaş alanı gıda, su ve tohum. Ki ben bunu yıllar önce farkettim ve Biopolitik Savaşlar kitebını yazdım. Bunun iklim, su , gıda, sağlık istihbaratı diye de alt başlık koydum. Üç yıl önce bilgileri yeniden tazeleyerek kitabı yeniden bastırdık. Hindistan'ın kurucusu Gandi'nin bir sözü vardır; "Eğer bir Tanrı varsa ki vardır, bir Hintli için en iyi ekmek şeklinde gözükebilir." demiştir. Dünyanın açıkçası ekmeğe muhtaç olduğu bir döneme doğru gidiyoruz ki, şunun da ifade edelim; artık hem Allah'ın yarattığı o orjinal ata tohumu dediğimiz tohumlar ve de GDO'su ile oynanmış tohumlar aynı merkezin kontrolü altında. Rockefeller ailesinin 1955'te kurmuş olduğu bir vakıf var. Bu vakfın iki ana omurgası var. Birisi Filipinler'de 5 bin akademisyen, gıda mühendisi, ziraat mühendisi, biolog, kimyager, genetik mühendisinin çalıştığı bir merkez ki, Güneydoğu Asya'da 140 bin çeşit pirinci 6 çeşide indirdiler. Diğeri ise kıyamet ambarı dediğimiz Norveç'in bir adasında olan hem GDO'su ile oynanmış tohumların, hem de ata tohumlarının saklandığı bir yer."dedi.

HEDEF ATA TOHUMLARI
"Amerikan ordusu Bağdat'a girdiğinde herkes televizyonlardan, gazetelerden şunları gördü okudu. Saddam'ın sarayına gidilecek, Merkez Bankası'na gidilecek ama ABD ordusu ne Saddam'ın sarayına ne de Merkez Bankası'na gitti. Peki nereye gitti? Ebu Garib adıyla ünlenen bir cezaevine gitti. Aslında burası bir müzeydi ve bu müzenin tarihi kökenleri de vardı. MS 300'lü myıllarda Hristiyanlar İskenderiye kütüphanesini yakmışlardı. Orada Hristiyanların kütüphaneyi ateşe vereceğini tapınakçılar anlayınca, bir kısım bakır levhalardaki kadim bilgileri alarak Bağdat müzesine kaçırdılar. İşte o tabletlerden bir kısmı Bağdat müzesindeydi. ABD ordusu Bağdat'a girdiğinde doğruca bu müzeye giderek bu kadim bilgilerin olduğu levhaları alarak Arizona'ya götürdüler. Bu işin bir tarafı. Diğer tarafı ise, bu müzenin altında ata tohumları vardı. Yani Mezopotamya'nın, yani Ortadoğu'nun ata tohumları bu müzenin altındaydı. Bu tohumları alarak ABD'ye götürdüler. Yarısını Rockefeller Vakfı'na verdiler, diğer yarısını da Amerikan Tarım Bakanlığı, Amerikan istihbarat kurumları aldı. Olmazsa olmazımız tohum, su, gıdadır. Tohumda da ata tohumları. Bu çok önhemlidir"

PARAYI KONTROL EDİYORSANIZ HER ŞEYİ KONTROL EDERSİNİZ
"Dünyada tesadüf diye bir şey yoktur. Tabii burada biz bir tespit yapıyoruz. Kimsenin inancı, dini bizi ilgilendirmez. Herkes saygı değerdir. Bugün baktığımızda gıda üzerinden, ilaç üzerinden patronun kim olacağı kavgası var. Çünkü parayı kontrol ediyorsanız, inançları kontrol edersiniz. Para ve inançları kontrol ediyorsanız her şeyi kontrol edersiniz."

3. DÜNYA SAVAŞI KAPIDA
"3. Dünya Savaşı kapıda. ABD Çin'i vuracak. Bunun için arka bahçesini sağlama almak istiyor. Dünyada Akdeniz'i sağlama alamazsanız dünya üzerine oynayamazsınız."

DOLARA KARŞI HER TÜRLÜ HAREKET SAVAŞ SEBEBİDİR
"2009 yılında dünyanın en büyük nükleer merkezinde bir simülasyon yapıldı. Bu simülasyona generaller, albaylar, akademisyenler, finansçılar, ekonomistler, fizikçiler katıldı. Bir tek soru vardı. Soru şuydu: ABD bir nükleer saldırıya uğrasa mı daha büyük bir zarar görür, dolar küresel rezerv para olmaktan çıkarılırsa mı? Dolar küresel rezerv para olmaktan çıkarılırsa ABD bölünebilir. Karar: Doları tahtından indirecek her türlü hareket savaş sebebidir. Onun için paranın şemsiyesi altında gıdanın, ilacın, suyun, biogenetiğin, elektromanyetik sistemlerin kullanıldığı yeni bir dünya savaşı geliyor."

ZEMEDYA

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

inci

Bakirköy Nöbetçi Eczaneler

medya
medya

E-Bülten Aboneliği