Telefon
WhatsApp
Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, Miting düzenledi
zemedya

Şimdi burayı iyi dinleyin benim güzel hemşerilerim. Özellikle hiçbir şey yapılmadığını iddia edenler iyi dinlesin burası önemli. Bu arkadaşlar ayaküstü yalan yanlış konuşuyorlar. Bir de uydurdukları yalanlara benim güzel hemşerilerimi inandırmaya çalışıyorlar. Erbaalımın maalesef aklıyla alay ediyorlar.

Şunu da yapacağız, bunu da yapacağız, bunu da getireceğiz diye avazları çıktığı kadar bağırıyorlar. Zannediyorlar ki bağırınca kandıracağız. Bağırmakla öfke kusmakla olmuyor bu işler. Geçmiş dönemde sizin Erbaa’ya neler getirdiğinizi, vatandaşlarımız sizin neler yaptığınızı bir Erbaa değil cümle alem biliyor. Aklımızı kaybetmedik. Hafızamızı kaybetmedik. Balık değiliz biz. Erbaalıyız Erbaalı.

Sanki geçmiş dönemde çok güzel izler bırakmışlar da şimdi çıkmışlar sahneye almışlar mikrofonu millet bahçesi yapacağız, TOKİ getireceğiz, 2. Etap OSB’yi yapacağız, Park Vadi yapacağız diye barım barım bağırarak ortalıkta geziyorlar. Uyanın artık uyanın. Uyurgezerler. Kendini bilmezler. Siz nerede yaşıyorsunuz. Burası Gazipaşa, Fevzipaşa, burası Erbaa. Erbaa’da millet bahçesi yapıldı.

Hem de bu dönemde 2 tane yaptık bir tane de değil. OSB 2. Etabı da yapıldı. Doldu neredeyse. Bunların hala haberi yok herhalde. 3. Etabın da arsaları oluşturuldu. TOKİ’nin de kuraları çekildi. Hak sahipleri belli oldu. Bunu kaç haftadır söylüyorum hala duymuyorlar. Maalesef 6 Şubat depremlerinden dolayı Erbaa ve deprem bölgesi dışındaki TOKİ’ler birazcık gecikti.

Allah depremi yaşamış hemşerilerimize sabırlar versin. Acı kayıplarımıza Allah rahmet eylesin. Hatta ben yerini de söyleyeyim size TOKİ’nin. Kuruçay Mahallemizde yeni hayat evlerinin hemen doğusunda orada çok güzel bir arazide inşallah 300 konutluk TOKİ yakın zamanda da yapılacak. Sağda solda rüşvet dağıtacağınıza, millet iş vaadiyle kandırmaya çalışacağınıza gidin de buraları bir gezin. Çamlığa gidin bir bakın.

Park Vadi’ye gidin bir bakın. OSB’ye gidin bir bakın da yaptığımız hizmetlerin gerçek olduğunu görün. Bu işler rüşvetle olmaz. Baskı ile olmaz. Tehdit ile hiç olmaz. Elinizden geleni ardınıza koymayın. Ne yaparsanız yapın. Benim Erbaalımın satılık oyu yok.”

Başkan Karagöl şöyle devam etti

“Uyurgezerler ve mektupçular duysun. OSB 1. Etabı bunlar yokken 2014 yılından önce yapıldı. Bunlar geldi 5 yıl boyunca saltanat dönemlerinde sadece yattılar. Maalesef 2. Etapta 5 yıl boyunca tek bir çivi bile çakılmadı. Organize Sanayi Bölgesinde inşallah devam eden inşaatlarla beraber yakın zamanda şuanda 7 bine yakın olan çalışan sayısı inşallah 10 bin sayısına ulaşacak.

Bu dönemde bölgenin en büyük güneş enerji santralini yaptık. Bölgenin yine en modern en hijyenik kesimhanesini yaptık. Hem çamlık korupark millet bahçesini, hem de park vadi 2. Etap millet bahçesini yaptık. Huzurevini hatırlarsınız kapatmışlardı. O yaşlıları sağa sola gönderip ağlatmışlardı. Allah’a şükürler olsun sizlerin desteğiyle geri açtık. Misafirlerimizi orada barındırıyoruz. Sizler için dua alıyoruz.

Hastane yolunu yaptık. İmbat çayımızın kenarındaki yürüyüş yolunu, bisiklet yolunu, park alanlarını, aydınlatmalarını yine bu dönemde yaptık. Hatırlarsınız 6. Kapaklar dediğimiz bölgemiz önceden ne durumdaydı nerden nereye geldi. Yüzme havuzunu belediyemize geri aldık. Hani peşkeş çekilmişti ya. Sosyal tesislerimizi belediyemize kazandırdık. Sizlere kazandırdık. Erbaalımıza kazandırdık benim güzel hemşerilerim.”

ZEMEDYA

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

inci

Bakirköy Nöbetçi Eczaneler

medya
medya

E-Bülten Aboneliği