Telefon
WhatsApp
Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl Mevlana Mahallesi’nde konuşma yaptı
zemedya

Hesaplarımızda Allah’a şükürler olsun ne bir bloke var ne bir haciz var. Ne de para almak için kapıda sıra bekleyen esnafımız var. Borç batağında olan bir belediye bunları yapabilir mi? Geçmiş şöyle bir hatırlayalım. Sizin döneminizde borçlardan dolayı maalesef Erbaa’mız haciz merkeziydi. Bir de photoshop ile hazırladığınız borç listesi bu gerçeği kapatamaz.

Photoshopçular haberiniz olsun benim vicdanlı, doğruyu gören Erbaalım 31 Mart’ta bizimle birleşecek sizi bütün gerçeklikle tanıştıracak. Uyandıracak inşallah. Asfalt şantiyesini sattığınıza rağmen görüyorsunuz değil mi? Belirlemiş olduğumuz plan ve program dahilinde şehrimizin batısında Alparslan Türkeş bulvarında çalışmalarımız devam ediyor.

Doğusunda Kuruçay mahallemizde asfalt çalışması devam ediyor. Erek Mahallemizde, Ziya Gökalp Mahallemizde, Cumhuriyet Mahallemizde parke çalışmalarımız şuanda devam ediyor. Asfalt da döküyoruz, parke de yapıyoruz, kaldırım da yapıyoruz, altyapı da yapıyoruz, park da yapıyoruz. Yani hizmetlerimiz kesintisiz şekilde devam ediyor.

Sizin döneminizde illegal işler, adam dövmeler, rantlar, rüşvetler konuşulurken şuanda bizim hizmetlerimiz konuşuluyor. Ve inşallah 1 Nisan’dan sonra da yine devam edecek. Bunlar çok fırıldaklar çok. Foto montajla bir de anket yapmışlar güya bizi kandıracaklar. Foto montajla gelmeye gayret eden sandıkta anketin gerçeğini görür çok istediği müdürlüğe geri döner. Gerçi ne yapsınlar işin içerisinden çıkamıyorlar.

Bunlar o kadar yalancı ve sahtekarlar ki bunları yalan makinesine oturtsak yalan makinesini bozarlar benim güzel hemşerilerim. Anket firmasını aradık kardeşim böyle bir anketiniz var mı dedik. Ya şablon bizim firmaya ait ama biz ne Tokat’ta ne de Erbaa’da herhangi bir anket yapmadık dediler. İşte bunlar bu kadar yalancı ve sahtekarlar.

Bu sahtekarlara Erbaa’mızı teslim edecek miyiz? Kapı kapı gezip bunların sahtekarlıklarını, yalanlarını anlatacak mıyız? Söz mü? Az kaldı, sabredin 3 gün kaldı. 31 Mart’ta bu millet size gerçekleri öyle bir gösterecek ki hepiniz uykudan uyanacaksınız. Yalan anketlerle uğraşmayın. Bunlarda yalan bitmiyor. Yalan deryaları.

Ne yaptılar biliyor musunuz? O kadar alçaldılar ki Erbaa Belediyesinin ismini ve logosunu kullanarak kendi görmek istedikleri sahte bir borç tablosu yayınladılar. Güya borcumuz 1 Milyarın üzerindeymiş. Çünkü öyle görmek istiyorlar. Madem öyle görmek istiyorsunuz ben size 1 adet gözlük bir adet Türkçe sözlük vereyim o zaman.

Bu borç tablosunu yayınladılar değil mi? Biz ekran görüntülerini alıp savcılığa suç duyurusunda bulunacağımızı söyleyince de o paylaşımları apar topar kaldırdılar. Bu yalancı, düzenbaz, geçmişi kirli sahtekarlar bir de Erbaa Belediyesini yönetmeye talipler. Göreve gelmeden bunları yapan göreve gelse kim bilir neler yapacak neler. Allah muhafaza kendileri de inanmıyorlar söylediklerine.

Aslında onlar da bu işin yalan olduğunu çok iyi biliyorlar. Eminim şöyle düşünüyorlardır. Biz borç batağında diyoruz da maaşlar, ikramiyeler tıkır tıkır ödeniyor. Elektrik borcu yazdık elektrik ve akaryakıtı peşin alıyorlar. Asfalt da yapıyorlar, parke de, altyapı da yapıyorlar, park da yapıyorlar nasıl oluyor diye bence düşünüyorlar. Bizi herhalde kendileri gibi zannediyorlar. Benim güzel hemşerilerim buna kim inanır.

Biraz daha çatlasınlar, buradan duyuruyorum. Biraz daha çatlayın. Biraz daha merak edin. Ben söz o borcu açıklayacağım. Sen asıl ıslak imzalı müdürlük için yaptığın başvuru evrakını açıkla. Ben söz açıklayacağım. Borcu açıklayınca da bunlar çok şaşıracaklar çok. Ama bunlar biraz beklesinler de uykuları kaçsın. Bu işler yalanla olmaz. Dedikodu ile olmaz. Perde arkasındakiler seni yanlış yönlendiriyorlar.

Onlara vatandaş siyasette kırmızı kartı gösterdi. Sen hala onların aklıyla hareket ediyorsun. Kılavuzu karga olanın burnu pislikten kurtulmaz. Siz hiç merak etmeyin benim güzel hemşehrilerim. Belediyemiz emin ellerde. Biz yaptığımız projeleri de attığımız adımları da gayet iyi biliyoruz. Hesabımızı kitabımızı da iyi biliyoruz. Biz hep birlikte etrafımızdaki il ve ilçeleri kıskandıracak hizmetleri yapıyoruz.”

ZEMEDYA

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

inci

Bakirköy Nöbetçi Eczaneler

medya
medya

E-Bülten Aboneliği