Telefon
WhatsApp
ELAZIĞ OVASI BOZKURTLAR YUVASI
zemedya

ELAZIĞ OVASI BOZKURTLAR YUVASI

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Murat AYGEN Elazığ halkının ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte bir porfil olması gerekçesiyle geçmişten günümüze varolan simgesel isimler Elazığ ovası Bozkurtlar Yuvası isminin tekraren hakkının verilmesi ve MHP nin belediyeyi alarak Elazığ halkına istikrarlı ve ve umutlu Elazığ bırakılması için doğru tercih.

Doç.Dr Murat Aygen kimdir.

Murat Aygen, MHP Elazığ Belediye Başkanı adayı oldu. Aygen, Fırat Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde görev yapıyor. Aygen, Fırat Üniversitesi Tıbbi Mikrobiyoloji alanında yüksek lisans ve Fırat Üniversitesi Halk Sağlığı alanında doktorasını yaptı.

Türkiye’de bir çok mega kentlerde Chp ve Demin ortak çalışması bazen işe yarasada Anadolu’nun bazı kentlerinde bu durum hiç de hoş karşılanmıyor. Özellikle Elazığ ovası gaggoşlar diyarında bu durum Chp li vatan perverleride rahatsız etmiş olmalıdır.

CHP denilince akla şüphesiz Türkün başbuğu Gazi Mustafa Kemal Atatürk gelmektedir. Lakin Chp Atatürk çizgisinden kayması bölücü terör örgütleri ile yol yürümesi Chp^ye gönül vermiş Atatürkçüleri derinden üzmüş ve çok rahatsız etmiştir.

Elazığ halkıda Chp’nin bu yoldan çıkışından rahatsız olmuş tercihini bu dönem Mhp’nin adayından yana kullanarak Milliyetçi, Atatürkçü, Halkçı anlayışı tekrar yaşatmak istemeleri en doğal haklarıdır.  

Peki neden Mhp’nin adayı Doç.Dr. Murat Aygen’in ismi son günlerde öne çıkıyıor?

Murat Aygen Akademisyen; doğup büyüdüğü bu topraklara borcu var. Borcunu Elazığ halkına hizmet ederek ödemek istiyor. Devletine, Milletine ve Bayrağına aşık; Ata’larını, ecdadını her daim saygıyla ve hürmetle anan onların saygın geçmişlerine hürmet eden vatanperver bir kişi olması şüphesiz Elazığ halkınında kendisini tercih etmesine sebeb olmaktadır.

Mhp’nin adayı Aygen kazanırsa ne olur.

Elazığda yaşayan her kişi hakettiği hizmeti alacaktır. Elazığda hiç kimse partisinden dolayı ötekileştrirlmeyecektir. Elazığ’da herkez Belediyeciliğin gerçek hizmetini görecek ve şehir Doğunun Parisi ünvanından Ülke’nin Başkenti haline dönüşecektir.

ZEMEDYA

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

inci

Bakirköy Nöbetçi Eczaneler

medya
medya

E-Bülten Aboneliği