Telefon
WhatsApp
Başkan Yazıcıoğlu'ndan Plevnespor'a sürpriz
zemedya

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Perşembe günü Alanya Ketsel ile oynanacak kritik maç öncesinde, Tokat Belediye Plevnespor takım oyuncuları ve teknik heyeti ile Belediye Hıdırlık Tesislerinde bir araya geldi. Bu önemli buluşma, hem takımın motivasyonunu artırmak hem de birlik ve beraberlik mesajları vermek amacıyla düzenlendi.

BAŞKAN YAZICIOĞLU’NDAN 5 MİLYON TL’LİK PRİM SÖZÜ

Başkan Yazıcıoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, takımın son dönemdeki performansından duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Tokat Belediye Plevnespor'un şampiyon olması halinde vereceği 5 milyon TL'lik prim sözünü yineledi. Bu prim vaadi, oyuncular ve teknik kadro arasında büyük bir heyecan yarattı ve takım ruhunu güçlendirdi.

Başkan Mehmet Kemal Yazıcıoğlu sporcu ve teknik heyete yönelik yaptığı konuşmada; “Gerçekten tebrik ediyorum sizi. Bu zamana kadar göstermiş olduğunuz özveri ve gayretten dolayı takdir ve tebrik ediyorum.

Benden önce yer alan yönetimi de takdir ediyorum. Birçok kulüp borç batağı içerisinde. Ancak Tokat’ımızda herhangi bir sıkıntı olmadan bugünlere gelinmiş bu yönden takdir ediyorum.

Tokatlıların ilgi ve alakası çok iyi durumda. Bugün açıklayacağımız rakam sizlerin beklentilerini karşılayacak düzeyde olacak.

Bugüne kadar ne söz verilmişse bunları yerine getireceğimizin sözünü verdik ve hamdolsun bu konuda gereken ne ise onu yapıyoruz.

Öncelikle size kalan borçlarımızı hızlı bir şekilde ödeyeceğiz. Ben sizin şampiyon olacağınıza inanıyorum. Eğer iyi bir mücadele ederek şampiyon olursanız 5 Milyon TL’lik prim vereceğiz.

Sözleşmenizde geçen bütün süreçleri primleri biliyoruz ancak buna ek olarak bu şampiyonluk primini de ödeyeceğiz. İnşallah şampiyon olacağınıza eminim. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Alanya Kestel ile oynanacak olan maç, Tokat Belediye Plevnespor için bu sezonun en önemli karşılaşmalarından biri olarak görülüyor.

Başkan Mehmet Kemal Yazıcıoğlu’nun ziyareti ve motivasyon sözleri, takımın maça olan odaklanmasını artırırken, Plevnespor taraftarları da takımın arkasında durarak tam destek vermeye hazır olduklarını gösterdi.

Tokat'ın Destek ve İnancı Tam Plevnespor'a olan desteğin bir göstergesi olan bu prim vaadi, Tokat halkı tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Yerel halk ve taraftarlar, takımın başarılarına olan inancını ve desteğini artırarak, şampiyonluk kupasının Tokat’a gelmesini sabırsızlıkla bekliyor.

ZEMEDYA

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

inci

Bakirköy Nöbetçi Eczaneler

medya
medya

E-Bülten Aboneliği